NÕUANNE

Kuidas suupisteid süüa - köögi eelroogade tarvikud

Kuidas suupisteid süüa - köögi eelroogade tarvikud

Author:

Kadi Leensalu

20.12.2017

Kas olete pidanud jääma pärast tööaega ja külalised on teel? Või on sõbrad ette teatamata külla tulnud? Nutikad suupisted on juba nii mõnegi peo päästnud. Mõni hetk ja käputäis kulinaarset inspiratsiooni on kõik, mis on vaja, et muuta teie laud maitsvalt värvikirevaks buffetiks. Veel mõned köögi serveerimistarvikud ja juba ongi valmis!

Mitte ainult krõpsud

Krõpsud, popkorn, soolapulgad on suurepärased suupisted, kui lähete kinno või korraldate lastepidu. Kui teil on külalised tulemas, ei soovi te neid kilekotist suupistetega kostitada. See ei tähenda, et peame kogu päeva pliidi ääres veetma. Maitsvate ja tervislike suupistete valmistamiseks kulub vaid mõni minut. Asendage kreekerid taldriku maitsvate suupistete vastu ja serveerige neid koos soolase dipiga eraldi dipikaussis. Pange lauale krõpsude asemel kausitäis pähkleid - soolatud või magusas karamellis. Ideaalselt sobivad ka oliivid. Lisage mõned teravad paprikad või marineeritud sibulad. Lihtsad lahendused on sageli kõige edukamad! Valmistage kiire salat. Serveerige seda oma lemmikleivast valmistatud krutoonidega - nende valmistamine ei võta rohkem kui kümme minutit. Viimistlege mõne tilga oliiviõli ja kaunistage peterselliga. Need suupisted ei sobi mitte ainult peoks. Neid võib nautida ka õhtul raamatu või lemmikfilmi vaatamisel. Ilusatesse kaussidesse ja salatikaussi serveerituna näevad need väga isuäratavad välja!

Babyboop Kauss eelroogadele kolmene

57,40 €

Babyboop Kauss eelroogadele kolmene

Alessi

Tarne 3 tööpäeva jooksul

Penta Rosendahli kauss
Alessi eelroogade lusikad

Hispaania tapas

Kui uskuda ajalugu, siis kuulus tapas oli algselt singiviil, mis kaitses veinikannu liiva ja lendavate putukate eest. Kuid hispaanlased mõistsid kiiresti, et jooki võib juua ja kasulikku kaant süüa. Nii sündis väikeste suupistete serveerimise komme. Tänapäeval naudime ka nende serveerimist lauale. Väikesed võileivad, minivõileivad või kartulitortillad chorizoga. Olenemata sellest, kas te valmistate neid kuumalt või külmalt, need on mõlemal juhul maitsvad. Need võivad olla midagi suurte söögikordade vahepalaks, kuid sobivad suurepäraselt ka pearoaks. Kas unistate päikeselisest Valenciast? Või äkki hoopis võluvast Barcelonast? Tulge laua juurde! Serveerige stiilsetel kandikutel maitsvaid suupisteid, mida täiendavad originaalsed suupistete tarvikud.

Nicolas Vahe Serveerimisalus ristkülikukujuline kiltkivist

5,90 €

Nicolas Vahe Serveerimisalus ristkülikukujuline kiltkivist

Nicolas Vahe

Saatmine 24 tunni jooksul

Estetico Quotidiano Korrusvaagen

64,80 €

Estetico Quotidiano Korrusvaagen

Seletti

Saatmine 24 tunni jooksul

pardal Nicolas Vahe
Nicolas Vahe juustulaud koos nugadega

Prantsusmaa elegants - juustu täis taldrik

Juust on populaarne suupiste mitte ainult Seine jõel riigis. See on üha enam levinud ka Eesti laudadel. Juustutaldrik täis maitsvaid sorte on suurepärane idee peo või filmiõhtu jaoks. Milliseid juuste valida? Kui tahame minna kulinaarsele reisile Prantsusmaale, siis jätame hommikusöögiks traditsioonilise Gouda. Võtame Camemberti, Brie ja Roqueforti - valime vähemalt kolm sorti. Loomulikult täiuslikkusel pole piire, mida rohkem, seda parem! Ärge unustage valida õigeid juustunuge - iga juustu jaoks eraldi, et vältida maitsete segunemist. Serveerige juustud koos leivaga, ideaalne on prantsuse baguette. Alternatiivina serveerige ka kreeka pähkleid või viinamarju. Kindlasti peab olema klaas veini ja õhtu on kindlasti edukas. Bon appétit!

Meie nõuanne

Lisateavet selle kohta, kuidas valmistada kuulsat prantsuse rooga, leiate meie ajakirjast: Kuidas valmistada juustutaldrik?

 

Pidu veini ja suupistetega? Miks mitte! Rohkem inspiratsiooni leiad siit.

pardal Nicolas Vahe
Nicolas Vahe juustulaud koos nugadega
ARTESA juustulaud koos söögiriistadega