Mis kastrul on, seda näeb igaüks. Aga mis siis, kui me ütleme teile, et asi ei olegi nii lihtne? FormAdore'is väärib iga kastmik eraldi kirjeldust (ja nii ongi!). Meil ei ole siin palju ruumi, nii et kirjutame lihtsalt, et kümnete potikaussi hulgas on nii terasest kui ka emailitud või alumiiniumist potikausse. Paljudel neist on spetsiaalsed katted seestpoolt, et optimeerida soojusjaotust! Enamikul neist on ka praktilised mõõtekausid sees.

FormAdore'ist leiad kastrullid, mis näevad välja paremad kui nii mõnigi taldrik. Nii saate oma valmis roogasid otse lauale serveerida, ilma et peaksite neid kastrulisegist teise roogi üle kandma. Meie nõuanne: valige induktsioonkastmik, isegi kui teil on gaasipliit. Induktsioon ei takista kastrulite kasutamist gaasipannil ja tulevikus võite vahetada pliidiplaadi vastu.

Märkus: Kui otsite potti peamiselt piima soojendamiseks, vaadake meie piimapotid.

97 toodet

Köök on iga kodu süda, seega peab see olema hästi sisustatud, kuid ka varustatud vajalike seadmete ja tarvikutega. Potid on olulised esemed, mis muudavad igapäevase toiduvalmistamise tõhusamaks ja nauditavamaks. Potid erinevad suuruse, kuju, materjali, kujunduse ja otstarbe poolest. Siit leiate muu hulgas kastrulisegusid, suuri potte, piimapotte, sparglipotte ja aurupotte, nii et igaüks saab hõlpsasti kokku panna oma vajadustele vastava potikomplekti.

Kastrulapott - pott, mis ei tohiks teie köögist puududa.

Üks hädavajalik köögitarvik on kastrul, mis on spetsiaalne pott piima keetmiseks, kastmete valmistamiseks, või sulatamiseks ja mõnikord isegi praadimiseks. Selle iseloomulikuks tunnuseks on üks pikk käepide, mis teeb poti käsitsemise palju lihtsamaks. Seda potti saab osta koos terve potikomplektiga või eraldi. Meie valikust leiate laia valiku kastrulisi potte, sealhulgas praktilise nutsuga piimapotid, mis võimaldavad vedeliku täpset valamist teise anumasse, või munade keetmise potid, mis erinevad suuruse, disaini ja materjali poolest.

Malmist, alumiiniumist või roostevabast terasest?

Potid on valmistatud erinevatest materjalidest. Kõige populaarsemad on roostevabast terasest potikausid, kuna need juhivad ja säilitavad suurepäraselt soojust, on äärmiselt vastupidavad, vastupidavad kahjustustele ja kriimustustele ning neid on lihtne hooldada. Väärib märkimist, et teraskastmes valmistatud toit ei jää põhja külge kinni ja ei põle. Korralikult kasutatud teraskann teenib kedagi aastaid.

Sama populaarsed on kerged ja käepärased alumiiniumist potikausid, mis kuumenevad väga kiiresti ja hoiavad kuumust väga hästi, võimaldades kiiremat toiduvalmistamist ning säästes seega aega ja energiat. Alumiiniumist kastrulitel on tavaliselt mittekleepuv kate, mis kaitseb kastrulit kiire kulumise, kahjustuste, kriimustuste või kriimustuste eest.

Märkimist väärivad ka malmist ja emailitud potid. Looduslikust materjalist valmistatud malm on väga vastupidav mehaanilistele kahjustustele, kriimustustele ja kulumisele. Need on rasked ja nende soojendamine võtab kaua aega, kuid jaotavad soojust ühtlaselt ja hoiavad toidu kaua kuumana. Omakorda emailitud potid on üks tervislikumaid toidunõusid, sest email on antibakteriaalsete omadustega, ei eralda kahjulikke aineid ega muuda toidu maitset. Seda tüüpi toidunõude eeliseks on selle traditsiooniline, kuid samas silmatorkav välimus.