Survekeetja on kaasaegse köögi põhitarvik, ideaalne lahendus kõigile, kes hindavad toiduvalmistamise mugavust ja mugavust. See mitte ainult ei säästa aega ja energiat, vaid valmistab ka toite, mis on äärmiselt tervislikud, maitsvad ja naturaalsed. Hea survepann avab piiramatud kulinaarsed perspektiivid. Tänu poti hermeetilisusele põhjustab vee kuumutamisel tekkiv aur surve tõusu poti sees. See rõhk tõstab vee keemistemperatuuri 112-120 °C-ni ja selles peitubki kiire keetmise saladus. Surveküünla tihedus võimaldab ka toidu täielikku maitset ja aroomi esile tuua. Surveküpsetuses toiduvalmistamise energia kokkuhoid, kuni 50%, on samuti märkimisväärne. Nagu näete, on survepannil toiduvalmistamisel palju eeliseid, seega vaadake Silit ja Fissler kaubamärke. Valige välja sobiv kiirkeedupott või teisisõnu kiirkeetja ja valmistage lõuna- ja õhtusööke kiiresti!

36 toodet