Wok on praepanni ja poti kombinatsioon. See võimaldab kiirelt praadida roogi, mis nõuab pidevat segamist (nt segamine). Woki kõrged seinad võimaldavad isegi väga jõulist toidu segamist - kas spaatliga või tõstetud panni raputades (seetõttu on enamikul wokidel kaks käepidet). Woki ebatavalisel sügavusel on veel üks eelis - see paneb kuuma auru kinni, mis ei "põgene" nagu traditsioonilise praepanni puhul, vaid ringleb woki sisemuses ja pehmendab seega roogi väga kiiresti. Sellepärast ongi wok-toidud nii mahlakad! Wokid on tavaliselt kaetud pannid, wokid, kuigi on olemas ka terasest wokid.

Wokpannu mitmekülgsus, mis võimaldab mitte ainult praadimist, vaid ka hautamist, suppide keetmist ja isegi ahjus küpsetamine, määrab selle asendamatuse igas köögis. On ehk ainult üks roog, mida ei saa valmistada wokis: pannkoogid. Aga õnneks pannkoogipannid meil on ka...

50 toodet