Panni, mis on pottide kõrval kõige sagedamini kasutatav tarvik köögis, kasutatakse lihtsate roogade, näiteks munaroogade või pannkookide, aga ka keeruliste roogade, näiteks paella või risotto valmistamiseks. Seda saab kasutada praadimiseks, köögiviljade hautamiseks, Prantsuse röstsaia valmistamiseks,...

Hästi varustatud köögis peaks olema vähemalt kaks panni: terasest praepann kiireks praadimiseks kõrgel temperatuuril, nt karbonaadi ja malmist pannil köögiviljade või kodulindude kergeks praadimiseks. Samuti tasub kapis olla universaalne wok, milles saame valmistada segurattaid, hautada köögivilju ja isegi keeta suppi. Kui olete pannkookide fänn, vajate spetsiaalset lamedat pannkookide jaoks mõeldud pannkooki. Teisest küljest grillimispannid on ideaalsed praadide valmistamiseks. Traditsioonilistest kattega praepannidest on kõige populaarsemad järgmised keraamilised pannid - äärmiselt kriimustuskindel. Ükskõik, mida täpselt vajate, siit leiate kvaliteetsed pannid, millega valmistada parimaid roogasid. Avastage pannide müük e-poest!

370 toodet

Hea praepann on üks iga köögi hädavajalikke seadmeid. Me saame valida keraamilised pannidHea praepann on iga köögi hädavajalik köögitehnika. Rasvavaba praepann või eemaldatavate käepidemetega praepannid on teised selle hädavajaliku köögitarviku tüübid. Te vajate ka teist panni maitsvate pannkookide praadimiseks, teist panni kana grillimiseks või Aasia roogade valmistamiseks. Pannidest ei ole puudust, kuid milline on parim? Oleme veendunud, et järgnev loetelu hõlbustab teil ideaalse toote valimist.

Millist panni osta?

Praadipann on tarvik, milleta köögis vaevalt saab hakkama. Lai valik võib panna su pea pöörlema. Keraamiline pann, vaskpann, alumiiniumpann, praadipann praadide jaoksmunade või ahjukindel pann Need on vaid mõned soovitused. Seetõttu peaksite enne konkreetse valiku tegemist kaaluma, millised omadused pannil peaksid olema ja milliseid toiduaineid soovite sellega valmistada. Panni ostmisel tasub kaaluda selle ehitusmaterjali, katte tüüpi ja kasutusotstarvet.

Valurauapann, alumiiniumpann, vaskpann... Õppige tundma kõiki pannitüüpe!

Pannid võib jagada vastavalt materjalile, millest nad on valmistatud. Milliseid panni tüüpe saab FormAdore'ist leida?

Keraamilised pannid

Milline pann on kõige tervislikum? Sellist, mis on ohutu meie tervisele ja keskkonnale ning mis ei eralda praadimise ajal mingeid kahjulikke ühendeid. Kindlasti on pann, mille kattekiht on valmistatud mineraalide ja savi kombinatsioonist, mis on põletatud väga kõrgel temperatuuril, st keraamilise kattega, üks parimatest turul saadaolevatest pannidest. See kattekiht ei reageeri ühegi toidu koostisosaga ja ei mõjuta seega valmistatava toidu maitset ega lõhna. Kaetud praepannid Keraamilised pannid kuumenevad ühtlaselt ja säilitavad soojust pikka aega, kuid on oluline meeles pidada, et neid ei tohi kiirete temperatuurimuutuste suhtes kasutada, sest see võib kahjustada. Samuti tasub märkida, et keraamiline pann on mittekleepuv pann, mis on väga kriimustuskindel.

Valurauast praepannid

Rasked, vastupidavad ja kauakestvad malmpannid ei sisalda mingit täiendavat katet. Need on valmistatud ainult looduslikest materjalidest ja neid iseloomustab vastupidavus nii kriimustustele kui ka igasugustele kahjustustele. Malmist pann juhib soojust suurepäraselt, st see kuumutab ühtlaselt ja hoiab toidu soovitud temperatuuri kaua. Lisaks sellele on malmist materjal kõrge vastupidavusega kõrgetele temperatuuridele , nii et seda tüüpi panni saab kasutada ka ahjus.

Vaskpannud

Vaskpann on tõenäoliselt kõige disainerlikum ja elegantsem kõigist turul olevatest mudelitest. Kuid see ei ole kindlasti mitte ainus eelis. Vask on suurepärane soojusjuht - see soojeneb koheselt ja jaotab soojust ühtlaselt, mis võimaldab toitu kiiremini valmistada. Tuleks siiski lisada, et parimatel vasepannidel on seestpoolt kvaliteetne kate, mis takistab toidu otsest kokkupuudet vasega. Selle põhjuseks on see, et vask reageerib happeliste toodetega, mis muudab toidu maitset.

Teraspannid

Otsid hävitamatut panni, mis talub kriimustusi, mõlke või roostetamist? Siin on see - roostevabast terasest pann, mis on teie tervisele täiesti ohutu ja annab aeglaselt kogunenud kuumuse välja, nii et sellel küpsetatud toit jääb pikaks ajaks soojaks. Teraspann on parim pann liha praadimiseks.

Alumiiniumist pannid

Alumiiniumist pannid on kerged, käepärased ja juhivad väga hästi soojust . Seda tüüpi panni valides tuleks jälgida, et sellel oleks spetsiaalne kriimustuskindel kate, mis ei sisalda kahjulikke ühendeid.