Paljud meist arvavad, et savoir-vivre'i reeglid söömise ajal ei ole meie ees saladusi, kuni küsitakse sellist küsimust nagu see , kuidas süüa kultuurselt donatit. Kuigi me teame, et ei ole midagi paremat kui jäätunud käed, ei ole mõnikord sobiv juhus. Loomulikult võib elegantsetel pidustustel igati loobuda igasugusest pärmi söömisest, kuid.... mis on selle mõte? Sellepärast vastame: donatit süüakse noa ja kahvliga, täpselt nagu kõva puuvilja. Aga muidugi mitte tavalise noaga, vaid spetsiaalse magustoidunõuga.

Dessert- ja puuviljanoad on väiksemad kui lauanoad, kuid võivad olla sama elegantsed. Puuviljade jaoks mõeldud lõiketerad on äärmiselt teravad, nii et vajadusel saavad nad hakkama ka koorimisega. Sageli on nendega kaasas sama stiilsed kookivardad.

36 toodet