Olgem ausad - kui me räägime "pudelikonservidest", siis peame silmas peamiselt igasuguseid käsitöölikööre ja omatehtud veine. Kes meist ei ole vähemalt kordagi allunud vanaisa kirsibrändi või sõprade poolt kingituseks toodud "omatehtud" siidri ahvatlusele?

Tänu säilituspudelitele on likööride ja veinide säilitamine .... piimapuder. Veelgi enam, pudelid sellistelt tuntud kaubamärkidelt nagu Weck või Kilner näevad laual suurepäraselt välja, kui nad on saanud oma järjekorra ja lõpuks toidulauda lahkuvad. Sellised klaaspudelid sobivad hästi ka puuviljamahlade pastöriseerimiseks. Pea meeles, et varsti pärast sisu valmistamist ja pudeli sulgemist märgistada anum allkirjastatud kleebis. See aitab tulevikus vaarikamahla vaarikamahlast eristada :)