Kuidas valmistada maitsvat, selget puljongit? Võimalusi on palju, kuid ilma sõelalusikata, mida tavaliselt nimetatakse skimmeriks, ei saa hakkama! Ja kuidas sa nuudlid või pelmeenid keevast veest välja õngitsed? Ka siin tuleb appi suur ja mugav koorimislusikas! Pika käepideme ja perforeeritud põhjaga varustatud nõu on iga endast lugupidava koduperenaise ja hoolika koka köögitarvikute hulgas kohustuslik tarvik.

Sõltuvalt suurusest saab koorimislusikat kasutada mitmete toiduvalmistamise ülesannete täitmiseks: väikest lusikat saab kasutada ravioolide sõelumiseks (pastatoodete jaoks soovitame aga suurt sõela või sõela), suuremat lusikat aga saab kasutada peedi koorimiseks boršist. Oluline roll on ka materjalil, millest see on valmistatud - ajatu teraslusikas on hävimatu, samas kui silikoonist valmistatud lusikas toob kööki värvi! Kuigi näiliselt nii tavalised, on koorimislusikad graatsilised köögiriistad, mis tõestavad oma väärtust rohkem kui üks kord.

30 toodet