Ükski itaalia õhtusöök ei ole valmis enne, kui sa ei puista juustu peale keetmise lõpus. Ja selle ajal. Ja juustu alguses. Seepärast ongi vaja juustu riivijat, et kõigil, kellel on au teie roogi maitsta, oleks alati üks käepärast ja nad saaksid oma pastale või risotole alati värskelt riivitud parmesani peale puistata, kui neile meeldib - isegi enne iga suutäit!

Spetsiaalsed parmesaanihöövlid on pisikesed ja käepärased, nii et neid saab kasutada ka söögi ajal, kuid samas on nad väga teravad, et tulla toime kõvade juustudega. Leiad nii traditsioonilise kujuga väikesi reste kui ka koonuseid või poolkera kujuga reste. Paljudel neist on kaasas karp riivitud parmesani jaoks, samas kui teised nõuavad juustu jaoks eraldi konteinerit. Kui eelistate juustu tükkidena, vaadake meie juustunõude valikut. Nautige!

37 toodet