Punased veinid, nagu ka mõned valged veinid, tuleks enne serveerimist dekanteerida - see protsess parandab oluliselt veini maitset, eemaldab sette ja oksüdeerib veini. Optimaalseks dekanteerimiseks tasub end varustada veini dekanteriga või valida professionaalne dekanter. Pidage meeles: mida noorem ja teravam vein, seda rohkem saab ta hapnikku !

Dekanterid ja kruusid on samuti aksessuaarid, mis muutuvad ainulaadseks kaunistuseks ja lauakatte tugevaks elemendiks. Alljärgnevas kategoorias leiate lisaks traditsioonilise kujuga dekanteritele ka avangardistlikud dekanterid, professionaalsed dekanterid ja žanri klassika - kristalldekanterid . Meie tootevalikust leiate ka dekoratiivseid anumaid muude kangete alkohoolsete jookide serveerimiseks, näiteks dekanterid viskile või konjakile. Ühestki kodust ei tohiks ka puududa karahvin, millest mitmesuguseid jooke serveerida.

 

105 toodet